Poffertjes

Voor de lekkerste poffertjes zit u hier helemaal aan het goede adres. Middels verschillende kramen zijn wij in staat om voor u de juiste kraam te leveren op uw evenement. Hieronder vind u een korte beschrijving van ons poffertjes assortiment.

Poffertjeskraam

Deze kraam is speciaal voor de kleinere evenement gebouwd, waar weinig ruimte is om een poffertjeskraam te plaatsen. Deze poffertjeskraam kan gegarandeerd door iedere gangbare deur gereden worden, waar ook een normale rolstoel door heen kan.

Met deze kraam heeft u op een beperkte ruimte, toch een heel volwaardig en professionele poffertjeskraam. Tevens is deze poffertjeskraam uit te rusten met een poffertjes bak-plaat op elektriciteit, waardoor het indoor poffertjesbakken nog geschikter wordt. 

                                                                 

 

 Poffertjeskraam

Deze poffertjeskraam heeft een bakcapaciteit van ongeveer 220 portie poffertjes per uur, met een zeer mooie uitstraling en decoratie is het zeker de moeite waard om meer informatie aan te vragen voor de wat grotere evenementen.

                                                                 

Poffertjeskraam

Deze poffertjeskraam is qua uitstraling 1 van de mooiste poffertjeskramen. Deze poffertjeskraam is dan ook het meest geschikt voor bruiloften, openingen van nieuwe bedrijven, en alle andere denkbare feestelijkheden waar uitstraling hoog in het vaandel staat. De kraam is standaard voorzien van een grote poffertjes bak-plaat waardoor grote aantallen poffertjes geen enkel probleem geven.  

                      
                                           

Poffertjeskraam

Deze poffertjeskraam met een groot bakcapaciteit van ongeveer 200 portie poffertjes per uur, en wordt zeer veel ingehuurd voor diverse uiteenlopende feesten. (deze kraam heeft een snele op en afbouwtijd)