Oliebollen

Oliebollen zijn niet alleen erg lekker op een kermis maar ook op jaarmarkt, kerstmarkt en verschillende evenementen. Daarom hebben we een leuke selectie oliekramen in de aanbieding die voor ieder evenement goed tot hun recht komen.

Wij verstrekken graag meer informatie over deze kramen en we kunnen u verzekeren dat ze tijdens uw evenement iedereen aan het smullen krijgen.

Oliebollenkraam

Deze kraam is uitgerust met een zgn. oliebollenmachine door deze machine kan er in een kort tijdsbestek grote hoeveelheden voor U ter plaatse worden gebakken. Indien U bij ons een kraam huurt is er tevens professionele bediening en een oliebollen-bakker aanwezig zodat U en Uw gasten een goed product krijgen waar wij 100% achter staan. Referenties in overvloed.

                                         

Oliebollenkraam

Ook deze oliebollenkraam is voorzien van een oliebollen machine waardoor er ook uit deze kraam niet alleen veel maar ook heerlijke oliebollen kunnen worden geserveerd. Indien U bij ons een kraam huurt is er tevens professionele bediening en een oliebollen-bakker aanwezig zodat U en Uw gasten een goed product krijgen waar wij 100% achter staan.

                                          


Oliebollenkraam

Deze oliebollenkraam heeft een nostalgische uitstraling, en is zeer geliefd op Jaarmarkten, Braderieën, Bruiloften, Openingen en diverse andere evenemten. Door zijn leuke en tevens ook nostalgische uitstraling misstaat hij zeker niet op uw evenement. Wij geven graag vrijblijvende informatie over deze kraam.